Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Cum arată Sevastopolul nocturn după deconectarea curentului în Crimeea

Abonare
Aproximativ 1020 de localități din Crimeea au rămas fără lumină în noaptea spre 22 noiembrie, din cauza căderii unor linii de transmitere a curentului electric în regiunea Herson din Ucraina. Vedeți pe video cum arată străzile din Sevastopol în blackout.
Peste 2,3 milioane de oameni din Republica Crimeea și Sevastopol au rămas fără lumină electrică. Acest lucru a fost comunicat la 32 noiembrie de Ministerul Situaţiilor Excepţionale (MSE) din Rusia.

În regiune a fost instituită starea de urgenţă până la restabilirea totală a rețelelor energetice. Obiective importante ale infrastructurii din Crimeea au fost conectate la surse energetice alternative, inclusiv la generatoare Diesel.

În noaptea spre duminică, Crimeea a rămas fără curent electric din cauza avarierii la liniile din sudul Ucrainei, prin care era furnizată electricitatea în peninsulă. Potrivit datelor MSE al FR, au fost întrerupte livrările de curent electric de la reţelele Ucrainei către reţelele pentru Crimeii, pe liniile interstatale VL-330 kWt "Melitopol-Djanka" și "Kahovskaia-Ostrovskaia".

Fluxul de știri
0