Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un tânăr a fost împuşcat în faţă la o partidă de vânătoare în Soroca

© Sputnik / Павел Лисицын / Accesați arhiva multimediaКомплексные состязания подружейных собак памяти Р.Калашникова, vânători
Комплексные состязания подружейных собак памяти Р.Калашникова, vânători - Sputnik Moldova
Abonare
În preajma localităţii Stoicani, Soroca, a avut loc o nouă vânătoare „infracțională”, în timpul căreia un tânăr de 22 de ani, Cozari Mihai, a fost rănit, prin împușcare, în zona ochilor, a anunţat ministrul Munteanu pe o reţea de socializare.

CHIŞINĂU, 23 noiembrie – Sputnik. Ministrul în exerciţiu al Mediului, Valeriu Munteanu, presupune că „învăţămintele accidentului de la vânătoarea din Pădurea Domnească nu au fost trase”. Dânsul anunţă că duminică, la Soroca, a avut loc o nouă vânătoare „infracţională”.

„În preajma localităţii Stoicani, Soroca, a avut loc o nouă vânătoare „infracțională”, unde un tânăr de 22 de ani, Cozari Mihai, a fost rănit, prin împușcare, în zona ochilor”, a anunţat ministrul Munteanu pe o reţea de socializare.

Demnitarul mai subliniază că este vorba despre „coincidenţe cu evenimentul fatal din decembrie 2012”.

„Protagoniştii vânătorii au fost reprezentanţi „de vază” ai protipendadei moldovenești, iar fapta, s-a încercat a fi ascunsă”, a mai notat ministrul.

Fluxul de știri
0