Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Împușcături într-un bar din Köln

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri dimineața, la ora 02.45, ora locală, s-au auzit împușcături în barul „No name”, în raionul Nippes, nu departe de centrul istoric al orașului Köln.

CHIȘINĂU, 20 nov — Sputnik. O persoană a decedat și alte cinci au fost rănite după ce niște necunoscuți au deschis foc vineri noaptea într-un bar din orașul Köln. Poliția a reținut doi suspecți, iar alți trei sunt căutați, transmite RIA Novosti cu referire la ziarul „Kölner Stadt Anzeiger".

Potrivit publicației, împușcăturile au răsunat la ora 02.45, ora locală, în barul „No  name", în raionul Nippes, nu departe de centrul istoric al orașului Köln. Nu demult localul a fost închis pentru reparații, însă la acea oră înăuntru se aflau proprietarul și încă, cel puțin, cinci persoane.

„Ușa s-a deschis și s-au auzit împușcători în fața barului și, posibil, chiar în bar", a spus un reprezentant al poliției locale.

Proprietarul localului a apelat imediat poliția care a început să-i caute pe răufăcători. Peste câteva minute, la o benzinărie din oraș, oamenii legii au oprit un automobil marca „Porsche"  în care se aflau două persoane suspecte. Acestea au fost conduse la secția de poliție, fiind recunoscute după descrierea făcută de victime.

Fluxul de știri
0