Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Catastrofa din ţară pare să-i aducă pe deputaţi la masa discuţiilor

© parlament.mdAndrian Candu si Pirkka Tapiola
Andrian Candu si Pirkka Tapiola - Sputnik Moldova
Abonare
Pe agenda acestor consultări se vor regăsi şi astfel de subiecte cum ar fi propunerile de revizuire a Constituţiei, inclusiv prin referendum, eventualitatea unor alegeri parlamentare anticipate şi alte chestiuni dificile şi delicate.

CHIŞINĂU, 19 noiembrie – Sputnik. Joi, după discuţiile dintre Andrian Candu şi fracţiunea parlamentară a socialiştilor, spicherul a anunţat că la începutul săptămânii viitoare va avea discuţii cu toate grupurile din Parlament despre situaţia din ţară.

Potrivit lui Candu, va fi abordată situaţia din toate domeniile.

De asemenea, pe agenda acestor consultări se vor regăsi şi astfel de subiecte cum ar fi propunerile de revizuire a Constituţiei, inclusiv prin referendum, eventualitatea unor alegeri parlamentare anticipate şi alte chestiuni dificile şi delicate.

Experţii din Moldova şi de peste hotare bat alarma în legătură cu situaţia financiară a ţării. Potrivit mai multor specialişti în economie, Republica Moldova ar fi în pragul unei catastrofe economice. Aceste temeri sunt confirmate de datele despre capacitatea guvernului de a-şi onora obligaţiunile bugetare.

Fluxul de știri
0