Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost închis un punct de trecere la frontiera moldo-ucraineană

© Sputnik / Maksim Blinov / Accesați arhiva multimediaA truck carrying humanitarian aid for people in southeastern Ukraine at the Donetsk checkpoint.
A truck carrying humanitarian aid for people in southeastern Ukraine at the Donetsk checkpoint. - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile ucrainene au anunțat că, începând cu ora 9.45 și până la ora 15.00, vor avea loc lucrări de reparație a rețelelor electrice, din care cauză punctul de control Lagra – Kelmențî va fi temporar închis.

Chișinău, 19 nov — Sputnik. În legătură cu întreruperea curentului electric pe teritoriul ucrainean, punctul de control Larga — Kelmențî și-a sistat activitatea, transmite joi Poliția de Frontieră a Moldovei.

„Autoritățile ucrainene au anunțat că, începând cu ora 9.45 și până la ora 15.00, vor avea loc lucrări de reparație a rețelelor electrice", se spune în comunicatul departamentului.

Grănicerii le recomandă cetățenilor care au planificat călătorii în Ucraina să-și revadă itinerarul și să traverseze hotarul prin punctele de control Briceni — Rosoșeni și Grimăncăuți — Vașkivțî.

Fluxul de știri
0