Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

„Schimbare la faţă” în Parlament

© privesc.euDeputaţii socialişti protestează în Parlamentul Republicii Moldova
Deputaţii socialişti protestează în Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Deputaţii socialişti au afişat pancarte, prin care au cerut reducerea tarifelor, alegeri anticipate şi întoarcerea miliardului furat. Candu a anunţat o pauză, pentru a discuta cu fracţiunea socialiştilor despre revendicările acestora.

CHIŞINĂU, 19 noiembrie – Sputnik. În lucrările şedinţei plenare de joi a Parlamentului au intervenit schimbări. Deputaţii socialişti, revoltaţi de faptul că mai multe iniţiative ale dânşilor nu au fost puse în discuţie aşa cum au cerut ei, au organizat o manifestaţie de protest în faţa prezidiului Parlamentului.

Deputaţii socialişti au afişat pancarte, prin care au cerut reducerea tarifelor, alegeri anticipate şi întoarcerea miliardului furat.

Pe o altă pancartă era scris „hoţii trebuie să stea la puşcărie”.

Socialiştii cer, de asemenea, demiterea spicherului Andrian Candu.

Şi PLDM îi cere lui Candu să demisioneze, însă liberal-democraţii cel puţin până la această oră nu au semnat iniţiativa PSRM privind revocarea lui Candu din funcţie.

Candu a anunţat o pauză, pentru a discuta cu fracţiunea socialiştilor despre revendicările acestora.

Fluxul de știri
0