Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Beţişor a explicat de ce comunicarea lui Filat cu presa este periculoasă

© Sputnik / Miroslav RotariAdriana Beţişor Адриана Бецишор
Adriana Beţişor Адриана Бецишор - Sputnik Moldova
Abonare
„Acesta ar putea face declaraţii sugestive”, a subliniat Adriana Beţişor, menţionând totodată că dosarul lui Filat este la etapa incipientă.

CHIŞINĂU, 18 noiembrie – Sputnik. Miercuri, procurorul Adriana Beţişor a explicat motivele pentru care lui Vladimir Filat i s-a interzis să comunice cu presa.

„Comunicarea lui Vladimir Filat cu presa ar putea prejudicia ancheta. Acesta ar putea face declaraţii sugestive”, a subliniat Adriana Beţişor.

Dânsa a mai spus că dosarul în care Filat figurează în calitate de învinuit se află la etapa incipientă, iar volumul de lucru ce urmează a fi făcut este foarte mare.

„În ultima perioadă au fost audiaţi şi alţi demnitari. Suntem în continuă examinare a probelor şi audiere a diferitor martori. E prematur să spunem acum cine a fost audiat, dare este vorba despre un număr foarte mare de persoane”, a specificat Beţişor.

Fluxul de știri
0