Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Businessmanul din Briceni, omorât de persoane care îi datorau bani?

© Sputnik / Miroslav Rotarмашины полиции
машины полиции - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit unor informaţii, bărbatul care a fost împuşcat în pragul propriei case ar fi victima datornicilor săi.

CHIŞINĂU, 17 nov – Sputnik. Omul de afaceri din raionul Briceni, care a fost împuşcat duminică seară, făcea contrabandă cu ţigări şi a fost omorât, cel mai probabil, la comanda unor datornici, a comunicat pentru Sputnik un locuitor din raionul Briceni care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea.

Bărbatul de 37 de ani a fost împuşcat în plin dintr-un automat Kalaşnikov, în pragul propriei case din satul Grimăncăuţi. Potrivit poliţiei, ucigaşii sau complicii acestora au momit victima afară printr-un apel telefonic. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de soţia acestuia şi fiul de 14 ani.

Experţii au depistat pe corpul acestuia şase răni produse din armă de foc.

Potrivit sursei, persoana decedată era proprietarul „celui mai popular hotel din Briceni şi se ocupa de contrabanda cu ţigări”. Interlocutorul a mai comunicat că „persoane necunoscute îi datorau businessmanului sume importante de bani şi, probabil, nedorind să restituie datoriile, au decis să se răfuiască cu creditorul”.

Fluxul de știri
0