Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik Moldova – conferință video cu vicepreședintele Dumei de Stat a FR

© Sputnik / Rodion ProcaKentford Кентфорд
Kentford Кентфорд - Sputnik Moldova
Abonare
La conferința de presă va fi pus în discuţie apelul deputaților ruși cu privire la începerea unei lupte reale cu terorismul internațional.

CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. Pe data de 18 noiembrie, ora 10.00, la Centrul de Presă al AIȘ și radio Sputnik Moldova (în clădirea centrului de business Kentford, bd. Ștefan cel Mare 102, et.4), va fi transmisă de la Moscova conferința de presă a vicepreședintelui Dumei de Stat a Rusiei, Serghei Jelezneak, pe tema: ”Despre necesitatea creării urgente a unei largi coaliții antiteroriste”.

În cadrul conferinței de presă va fi pus în discuţie apelul deputaților ruși către parlamentarii lumii privind necesitatea creării urgente a unei largi coaliții antiteroriste și începerea unei lupte reale cu terorismul internațional.

La conferința de presă se vor conecta prin legătură video jurnaliști din Rusia, Moldova, Armenia, Kazahstan, care vor putea adresa întrebări.

Invităm reprezentanții mass-media să participe la respectivul eveniment.

Telefoanele de contact pentru acreditarea jurnaliștilor:

Tel.: +373(22) 106-108+373(22) 106-108, 07990003.

E-mail:  presscentre@sputnik.md.

 

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogă, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik primesc 24 de ore din 24 ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

 

 

Fluxul de știri
0