Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: teroriștii care au aruncat în aer avionul A321 vor fi găsiți și pedepsiți

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В.Путин принимает участие в работе первого Восточного экономического форума
Президент РФ В.Путин принимает участие в работе первого Восточного экономического форума - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a declarat că toți cei care vor încerca să-i susțină pe criminali trebuie să știe că anume ei vor avea de suportat toate consecințele.

CHIȘINĂU, 17 nov — Sputnik. Teroriștii care au aruncat în aer aeronava rusă A321 vor fi găsiți în orice colț al lumii s-ar afla și vor fi pedepsiți, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit RIA Novosti.

„Ca număr de victime, catastrofa aviatică din Sinai este una dintre cele mai sângeroase. Lacrimile nu se vor usca în sufletele și în inimile noastre. Nu vom uita niciodată această tragedie. Dar asta nu ne va împiedica să-i găsim și să-i pedepsim pe criminali", a declarat Putin în ajun la Kremlin, în cadrul ședinței privind rezultatele investigării cauzelor prăbușirii avionului rusesc în Sinai.

Anterior, șeful Serviciului Federal de Securitate al FR anunţase drept cauză a acestei catastrofe aviatice explozia unei bombe artizanale cu putere echivalentă unui kilogram de trotil.

Fluxul de știri
0