Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu a fost atenţionat că UE stă cu ochii pe Republica Moldova

© parlament.mdAndrian Candu la întrevedere cu Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Auštrevičius
Andrian Candu la întrevedere cu Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Auštrevičius - Sputnik Moldova
Abonare
Clasa politică moldovenească a fost atenţionată că Bruxellesul urmăreşte ce se întâmplă la Chişinău, fiind îndemnată să depăşească criza internă.

CHIŞINĂU, 16 noiembrie – Sputnik. Luni, în cadrul unei vizite la Bruxelles, spicherul moldovean, Andrian Candu, a avut o întrevedere cu Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Auštrevičius. Despre aceasta a anunţat serviciul de presă al Parlamentului.

Sursa oficială notează că aceasta este prima vizită oficială a lui Candu la Bruxelles în calitate de preşedinte al Parlamentului.

Potrivit comunicatului, „Petras Auštrevičius a menționat că Uniunea Europeană urmărește îndeaproape și cu atenție evenimentele din Republica Moldova”.

Sursa mai menţionează că „oficialul european a îndemnat clasa politică de la Chișinău să acționeze cu determinare pentru deblocarea situației interne”.

În cadrul întrevederii au fost abordate şi alte chestiuni importante de pe agenda comună, inclusiv aspecte ce ţin de sectorul energetic.

Cei doi oficiali au ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor atacurilor teroriste care au avut loc în Franța la finele săptămânii trecute.

Fluxul de știri
0