Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vântul puternic a rupt mai multe fire electrice

© Sputnik / Miroslav Rotarivînt
vînt - Sputnik Moldova
Abonare
Gas Natural Fenosa a mobilizat mai multe echipe operative care depun toate eforturile pentru înlăturarea operativă a defecţiunilor şi reluarea furnizării energiei electrice către consumatori.

CHIŞINĂU, 16 nov – Sputnik. Vântul în rafale afectează buna funcţionare a reţelelor electrice. Compania Gas Natural Fenosa în Moldova a mobilizat mai multe  echipe operative care depun toate eforturile pentru înlăturarea operativă a defecţiunilor şi reluarea furnizării energiei electrice către consumatori. 

Compania recomandă populației să respecte regulile de securitate în raport cu instalaţiile electrice în situaţii de intemperii sau de avarie. În special, cetăţenii sunt îndemnaţi să ocolească conductoarele electrice căzute accidental la pământ, să nu atingă firele electrice rupte și căzute la pământ şi să nu intervină în instalațiile electrice, acestea se pot solda cu electrocutări. 

© Sputnik / Miroslav Rotarivînt
vînt - Sputnik Moldova
1/3
vînt
© Sputnik / Rodion Procavînt
vînt - Sputnik Moldova
2/3
vînt
© Sputnik / Родион ПрокаCer
Timp - Sputnik Moldova
3/3
Cer
1/3
vînt
2/3
vînt
3/3
Cer

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru 16 noiembrie cod galben de vânt puternic. În întreaga ţară se înregistrează intensificări ale vântului din nord-vest în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă. 

 

 

Fluxul de știri
0