Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au călcat strâmb în mod repetat și acum riscă ani grei de pușcărie

© Sputnik / Poliţia Chişinău poliţia
poliţia - Sputnik Moldova
Abonare
Trei persoane cu vârste cuprinse între 19 și 22 ani au fost reținute de oamenii legii fiind suspectate de furt în proporții deosebit de mari.

CHIŞINĂU, 15 nov — Sputnik. Trei tineri au fost reținuți de oamenii legii. Ei sunt suspectați că ar fi furat telefoane mobile și notebook-uri în valoare aproximativ 80 de mii de lei. Aceștia s-au dovedit a fi originari din Ștefan Vodă, Anenii Noi și Chișinău. Anchetatorii au precizat că suspecții au fost judecați anterior pentru infracțiuni similare.

Potrivit oamenilor legii tinerii au sustras 11 telefoane mobile și cinci notebook-uri din două magazine din orașul Călărași și Orhei.

Polițiștii au stabilit că suspecții au forțat unui magazin din orașul Călărași și au reușit în doar câteva secunde să pună mîna pe 11 telefoane mobile, valoarea cărora se ridică la peste 50 de mii de lei. După același scenariu suspecții au sustras cinci laptopuri, în valoare de 29 de mii de lei, dintr-un magazin din orașul Orhei.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari. Dacă vor fi găsiți vinovați bănuiții riscă până la 10 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0