Atentatele de la Paris au fost comise de minori

© Sputnik / Галина Азуле / Accesați arhiva multimediaСитуация в Париже после серии терактов
Ситуация в Париже после серии терактов - Sputnik Moldova
Abonare
Vârstele celor șapte teroriști care au comis atentatele de vineri, 13 noiembrie, din Paris, oscilează între 15 și 18 ani.

CHIŞINĂU, 15 nov — Sputnik. Potrivit presei franceze, care citează surse de la Institutul Medico-Legal din Paris, cei șapte teroriști care au comis atentatele de vineri, 13 noiembrie, din Paris, soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți, aveau între 15 și 18 ani.

Cadavrele teroriștilor kamikaze au fost duse la morga din Paris unde anchetatorii speră să-i poată identifica pe toți pe baza analizelor ADN sau a amprentelor.

Forțele de ordine franceze îi descriu pe autorii atacului terorist ca fiind „profesioniști, perfect coordonați și capabili să manevreze arme de război". Ei acționează „folosind metode paramilitare și cu un incredibil sânge rece".

Autoritățile franceze nu știu nici acum câți teroriști au fost implicați în atentatele din seara de vineri, 13 noiembrie. Cert este că șapte dintre aceștia s-au aruncat în aer, iar unul a fost ucis de către forțele de ordine.

Fluxul de știri
0