Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ambasadorul Franţei le-a mulţumit moldovenilor pentru susţinere

© Sputnik / Miroslav RotariAmbasada Frantei depuneri de flori
Ambasada Frantei depuneri de flori - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ambasadorul Franţei în Moldova, Pascal VAGOGNE, a făcut o declaraţie oficială în legătură cu atacurile teroriste care s-au produs vineri seara la Paris.

CHIŞINĂU, 14 – Sputnik. Deocamdată, nu avem informaţii că sunt cetăţeni moldoveni printre victimele atentatelor care au avut loc vineri la Paris, a declarat în faţa jurnaliştilor ambasadorul Franţei în Moldova, Pascal Vagogne.

Ambasadorul s-a declarat mişcat de susţinerea şi compasiunea manifestată de moldoveni.

Ambasada Frantei la Chisinau - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Moldovenii aduc flori la ambasada Franţei în Moldova

"E greu să găsim cuvinte după această noapte tragică pentru noi. Sunt mişcat de manifestările de susţinere ale moldovenilor. Am primit mesaje de compasiune şi condoleanţe din partea oamenilor simpli, care au depus flori la ambasadă, a autorităţilor. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care şi-au exprimat susţinerea!", a spus Pascal Vagogne.

Vineri seara, capitala franceză a fost zguduită de mai multe atacuri armate simultane. Explozii s-au auzit în apropiere de Stade de France, unde se desfășura meciul amical Franța-Germania la care asist aşi preşedintele francez. Peste o sută de oameni au fost luaţi ostatici şi omorâţi într-o populară sală de concert. În ţară a fost instituită stare de urgenţă, prima dată după o perioadă de 60 de ani.

Fluxul de știri
0