Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

”Icrele negre din sicriu” au fost distruse la Habarovsk

© Пресс-служба МЧС РФ / Accesați arhiva multimediaЧерная икра осетровых пород
Черная икра осетровых пород - Sputnik Moldova
Abonare
Soarta lotului de marfă de calitate și origine necunoscute a fost decisă de hotărârea judecății.

 

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Polițiștii au distrus mai mult de o jumătate de tonă de icre negre, care a fost retrasă dintr-un automobil pentru servicii funerare în regiunea Habarovsk, transmite RIA Novosti cu transmitere la reprezentantul oficial al MAI al Rusiei Elena Alekseeva.

La sfârșitul lui octombrie, colaboratorii Serviciului de drumuri și patrulare au oprit pentru exces de viteză un autovehicul de servicii funerare pe traseul Habarovsk – Komsomolsk-pe- Amur.

În timpul perchezițiilor, ei au descoperit 0,5 tone de icre negre, ascunse în sicriu și acoperite cu coroane.  A fost pornit un dosar penal.

”Colaboratorii Direcției MAI al Rusiei pentru regiunea Habarovsk, după hotărârea judecății, au distrus 511 kilograme de icre de nisetru, confiscate dintr-un automobil de servicii funerare”, a spus Alekseeva.

 

 

Fluxul de știri
0