Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La Sputnik-Moldova vor fi prezentate datele despre persoanele emigrate în Rusia

© Sputnikпресс-конференция
пресс-конференция - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentantul oficial al Serviciului Federal pentru Migrație al FR, Tamara Roșcina, va vorbi despre programul de strămutare a compatrioților.

CHIȘINĂU, 12 nov — Sputnik. Vineri, 13 noiembrie, ora 12.00, la Agenția Internațională de Știri și Radio Sputnik-Moldova, va avea loc o discuție cu tema „Programul de strămutare a compatrioților în Rusia: fapte și perspective".

În calitate de expert, va participa Tamara Roșcina, reprezentantul oficial al Serviciului Federal pentru Migrație al Federației Ruse în Republica Moldova.

Adresa Agenției de Știri Sputnik-Moldova: bd. Ștefan cel Mare 202, et. 4 (clădirea centrului de afaceri „Kentford".

Informații suplimentare la tel.: +373 (22) 106-108.

Dacă doriți să vă abonați la trimiterea anunțurilor centrului de presă ale Agenției de Știri și Radio Sputnik-Moldova, scrieți-ne pe adresa de e-mail: moldova@sputnik.md

Sputnik (sputniknews.com) este o nouă agenție de știri și radio cu informații multimedia în zeci de țări. Sputnik include site-uri, aplicații pentru telefonie mobilă și pagini pe rețelele de socializare. Pentru abonați fluxul de noutăți Sputnik este disponibil 24 din 24 de ore în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză.

 

Fluxul de știri
0