Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Este sau nu preşedintele la Reşedinţa de stat

© Sputnik / Miroslav RotariTimofti Тимофти
Timofti Тимофти - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul de presă al Preşedinţiei nu poate oferi un răspuns clar dacă preşedintele Nicolae Timofti se afla la Reşedinţa de stat în timp ce mai mulţi membri şi simpatizanţi PSRM protestau în faţa sediului clădirii.

CHIŞINĂU, 12 nov – Sputnik. Reprezentantul serviciului de presă al Preşedinţiei, Ana Samson, a insistat ca Agenţia Sputnik să modifice informaţia cu titlul „Timofti a fugit de la Reşedinţa de stat”, afirmând că aceasta este o "dezimformare". 

Raţa mută la Preşedinţie - Sputnik Moldova
Politică
Socialiştii i-au adus lui Timofti o raţă mută

Zeci de persoane, organizate joi de PSRM, au protestat în faţa Reşedinţei de stat, unde au cerut demisia lui Nicolae Timofti şi  modificarea Constituţiei astfel încât preşedintele ţării să fie ales direct de popor.

Samson a intervenit cu un apel telefonic la Agenţia Sputnik, precizând că nu a declarat că preşedintele Timofti nu se află la Reşedinţă, ci că „nu are informaţii”.

A urmat întrebarea reporterului Sputnik: se află sau nu preşedintele Timofti la Reşedinţa de pe Nicolae Iorga? Răspunsul Anei Samson îl oferim integral: am zis că nu am informaţii, nu am zis că este sau nu este. 

Cert este că, preşedintele ţării nu s-a întâlnit cu protestatarii. 


Fluxul de știri
0