Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La Chișinău se va desfășura festivalul Moldfest. Rampa. Ru.

© SputnikМолдфест.Рампа.Ру
Молдфест.Рампа.Ру - Sputnik Moldova
Abonare
Conferința de presă prilejuită de cel de-al VII-lea festival-laborator internațional al teatrelor de cameră și mini-spectacole, Moldfest. Rampa.Ru, va fi moderată de Iuri Harmelin, animatorul și organizatorul permanent al festivalului.

CHIȘINĂU, 11 nov — Sputnik. Joi, 12 noiembrie, ora 13.00, la centrul de presă al Agenției Internaționale de Știri și Radio Sputnik-Moldova (în clădirea centrului de afaceri „Kentford", bd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4) va avea loc conferința de presă prilejuită de cel de-al VII-lea festival-laborator internațional al teatrelor de cameră și mini-spectacole, Moldfest. Rampa.Ru, care se va desfășura la Chișinău.

Conducătorul artistic al Teatrului dramatic de tineret „S Uliţî Roz", Iuri Harmelin, care de-a lungul mai multor ani este gazda și organizatorul festivalului, va oferi detalii cu privire la evenimentul cultural care va avea loc între 1 și 6 decembrie 2015.

În cadrul festivalului, vor prezenta spectacolele trupe din Rusia, Ucraina, Israel și SUA.

Fluxul de știri
0