Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu: este important ca PLDM să existe integru şi puternic

© Sputnik / Miroslav RotariAndrian Candu
Andrian Candu - Sputnik Moldova
Abonare
Democratul Andrian Candu a invitat PLDM să lase emoţiile la o parte şi să revină la masa discuţiilor cu privire la crearea unui nou Guvern.

CHIŞINĂU, 10 nov – Sputnik. Nu avem nici o intenţie să slăbim PLDM, a declarat marţi preşedintele Parlamentului Andrian Candu.

Democratul a comentat astfel acuzaţiile liberal-democraţilor precum că PDM ar încerca să scindeze fracţiunea PLDM.  

Dumitru Diacov, Дмитрий Дьаков - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Diacov: doi deputaţi PLDM vor participa la crearea unei noi coaliţii cu PD

„Este important ca PLDM să existe integru şi puternic. Este important să ai parteneri puternici în coaliţie. Migraţia politică nu este nouă în politica moldovenească. Este regretabil, probabil ar trebui să ne gândim şi la schimbări în legislaţie ca să nu avem asemenea fenomene”, a declarat Candu.

Preşedintele Parlamentului a declarat că la etapa negocierilor cu privire la crearea unui noi Guvern este necesar să fie depăşită perioada acuzaţiilor şi emoţiilor. „Trebuie să revenim la negocierile cu privire la formarea unei coaliţii majoritare şi să guvernăm ţara, dar nu aşa cum a fost până acum”, a declarat Candu. 

Fluxul de știri
0