Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Muncitorii din Moldova și din alte țări vor avea viaţa mai uşoară în FR

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaВывеска ФМС РФ
Вывеска ФМС РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentantul SFM a declarat că imigranții din Moldova și din alte țări acum nu se vor mai teme că actele lor vor fi falsificate.

CHIȘINĂU, 10 nov – Sputnik. În Rusia a fost elaborat un mecanism automatizat de verificare a plății patentei de muncă pentru imigranți, inclusiv pentru cetățenii din Republica Moldova care lucrează în FR, a declarat Tamara Roșcina, reprezentantul Serviciului federal migrațional al Rusiei în Moldova într-un interviu pentru ziarul ”Russcoe Slovo”.

”SFM, împreună cu Trezoreria Federală, a elaborat un mecanism automatizat de verificare a plății patentei de muncă și, respectiv, de prelungire a permisiunii de ședere a cetățeanului străin pe teritoriul FR”, a menţionat Roșcina.

Potrivit ei, informația cu privire la toate patentele plătite va fi înnoită în regim zilnic.

”Acest lucru va face inutilă prezentarea de chitanțe false privind plata documentului de permisiune. Dacă datele cu privire la plată nu vor ajunge la timp la SFM al Rusiei, atunci cetățeanul străin poate fi tras la răspundere administrativă și chiar i se poate interzice intrarea în FR”, a mai atenţionat Roșcina.

Fluxul de știri
0