Încă doi morți în urma incendiului din clubul Colectiv

© facebookВ ночном клубе Colectiv во время выступления местной рок-группы произошел пожар
В ночном клубе Colectiv во время выступления местной рок-группы произошел пожар - Sputnik Moldova
Abonare
Doi pacienți au decedat, sâmbătă dimineață, la Spitalul de Arși din București, bilanțul decedaților în urma incendiului din clubul „Colectiv” ridicându-se la 34.

CHIȘINĂU, 7 nov — Sputnik. Directorul medical al Spitalului de Arși, Cristian Nițescu, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES că unul dintre pacienți a decedat la ora 3.50, iar celălalt la 7.35.

Amintim că, vineri, o echipă de medici belgieni a evaluat starea răniţilor din spitalele capitalei României şi a propus transferul în spitale din Olanda şi Belgia, într-o primă etapă, pentru 18 bolnavi, dar o familie a refuzat transferul, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul de stat Raed Arafat.

"O echipă de medici din Belgia a vizitat toţi răniţii din accidentul din clubul „Colectiv”. După evaluare, a stabilit că, într-o primă etapă, 18 pacienţi ar putea fi transferaţi în spitale din Olanda şi Belgia, dar una dintre familii a refuzat transportul rudei lor, astfel că sâmbătă două aeronave militare ale MApN vor transporta primii nouă răniţi spre trei spitale din Olanda, iar o alta, două ore mai târziu, opt pacienţi către un spital militar din Belgia", a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

 

El a spus că în toate cazurile pacienţii pleacă cu acordul familiei. În Olanda pacienţii vor fi internaţi în trei spitale, iar în Belgia vor fi duşi toţi la Spitalul Militar din Bruxelles.

Fluxul de știri
0