Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Narîșkin s-a întâlnit cu delegația socialiștilor din Parlamentul RM

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaПредседатель Государственной Думы РФ Сергей Нарышкин
Председатель Государственной Думы РФ Сергей Нарышкин - Sputnik Moldova
Abonare
La întâlnire a fost discutat un cerc larg de probleme privind cooperarea dintre Rusia şi Moldova, inclusiv interacțiunea parlamentară, informează site-ul camerei inferioare a parlamentului.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Spicherul Dumei de Stat din FR, Srghei Narîșkin, s-a întâlnit vineri cu o delegație a fracțiunii socialiștilor din Parlamentul RM, informează RIA Novosti cu referire la site-ul camerei inferioare a Parlamentului.

”La întâlnire a fost discutat un cerc larg de probleme privind cooperarea dintre Rusia și Moldova, inclusiv interacțiunea parlamentară”, se spune în comunicat.

În cadrul întâlnirii cu președintele partidului socialiștilor, Igor Dodon și cu președintele fracțiunii parlamentare, Zinaida Greceanîi, s-a vorbit şi despre inaugurarea la Bălţi a unui monument în cinstea lui Serghei Radonejskii, în data de 8 noiembrie. În acest context, participanții la întrevedere au menţionat importanţa deosebită a unor astfel de proiecte culturale pentru popoarele Moldovei și Rusiei.

Serghei Narîșkin este președintele Consiliului de ocrotire a Fondului Preacuviosului Serghei Radonejskii.

Fluxul de știri
0