Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozie puternică la Braşov. O persoană a murit, iar cinci au fost rănite

© Sputnik / Aleksei Vovk우크라이나 키예프 근교 석유 탱크 대형 화재로 산성비 위협
우크라이나 키예프 근교 석유 탱크 대형 화재로 산성비 위협 - Sputnik Moldova
Abonare
Explozia la o fabrică de pâine, urmată de un incendiu, a dus la rănirea a şase persoane. Unul dintre răniţi s-a stins la spital.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik.  O explozie estrem de puternică a zguduit joi seara oraşul Braşov. Deflagraţia s-a produs la o fabrică de pâine şi a fost urmată de un incendiu puternic.

În urma dezastrului, şase persoane au fost rănite şi ai fost internate de urgenţă. Din păcate, unul dintre răniţi a decedat mai târziu la spital. Potrivit informaţiilor, în timpul exploziei, acesta ar fi căzut de la o înălţime de 15 metri. Alte două persoane se află în stare gravă la terapie intensivă.

Autorităţile au declanşat planul roșu de intervenţie, fiind mobilizate echipaje SMURD şi de pompieri din județele limitrofe.

Potrivit primarului Brașovului, George Scripcaru, explozia s-ar fi produs din cauza acumulării pulberii de făină emanate într-un spaţiu închis și a ventilației proaste din fabrică.

Fluxul de știri
0