Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

"Să vă fie frică, poporul se ridică"

© privesc.euProteste la Bucureşti, 5 noiembrie 2015
Proteste la Bucureşti, 5 noiembrie 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Manifestanţii din Bucureşti îi îndeamnă pe cei de la putere să se teamă de popor. „Să vă fie frică, poporul se ridică”, scandează aceştia.

CHIŞINĂU, 5 noiembrie – Sputnik. Românii iese şi în această noapte cu miile la manifestaţii de masă contra sistemului politic al ţării.

În centrul Bucureştiului mulţimea începe să se adune şi până la această oră în Piaţa Universităţii sunt aproape 10 mii de oameni.

Proteste la Bucureşti - Sputnik Moldova
În prag de revoluţie: conducerea României poate cădea în orice moment

Manifestanţii îi îndeamnă pe cei de la putere să se teamă de popor. „Să vă fie frică, poporul se ridică”, scandează mulţimea.

Alte revendicări ce pot fi auzite în centrul Bucureştiului sunt „Jos sistemul corupt”, „Monarhie”, „Plecaţi şi nu mai candidaţi”, „Păcat de sângele vărsat”, „Nu manipulaţi”, „Ziua în care vom ceda, e ziua în care vom muri”, „România, trezeşte-te!”, „Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu ne câştigăm libertatea noastră”, „Toate partidele, aceeaşi mizerie”, „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă”.

 

Fluxul de știri
0