Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Voronin ar putea să devină ministru al Finanţelor

© privesc.euVladimir Voronin
Vladimir Voronin - Sputnik Moldova
Abonare
Propunerea de a ocupa funcţia de ministru la Finanţe i-a fost făcută joi, mai în glumă, mai în serios, chiar în plenul parlamentului de către Andrian Candu.

CHIŞINĂU, 5 noiembrie – Sputnik. Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, ar putea să ocupe funcţia de ministru al finanţelor. Propunerea i-a fost făcută joi, mai în glumă, mai în serios, chiar în plenul parlamentului.

Spicherul Andrian Candu i-a sugerat lui Vladimir Voronin că ar putea să ajungă la şefia Ministerului Finanţelor. Propunea lui Candu a venit după ce Voronin s-a revoltat că nu ministrul, ci un viceministru de la Finanţe prezintă în parlament proiectul de executare a bugetului de stat pentru anul curent.

Vladimir Voronin - Sputnik Moldova
Politică
Voronin: Parlamentul să ia o pauză de 15 ani, cât Filat va fi la puşcărie

Este de remarcat faptul că raportul privind executarea bugetului de stat pentru anul curent a fost prezentat de viceministrul de Finanţe, Maria Cărăuş şi nu de către ministrul de resort Anatol Arapu.

Andrian Candu i-a spus lui Voronin că în viitorul guvern liderul comuniştilor ar putea să ocupe funcţia de ministru al Finanţelor. „Dar la acest subiect vom reveni în cadrul negocierilor pentru formarea alianţei”, a menţionat Candu.

Fluxul de știri
0