Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Iohannis anunţă numele premierului interimar

© REUTERS / File photoKlaus Iohannis, preşedintele României
Klaus Iohannis, preşedintele României - Sputnik Moldova
Abonare
Şeful statului român va face la ora 11.30 declaraţii de presă la Palatul Cotroceni din Bucureşti, unde va anunţa numele premierului interimar, înainte de consultările cu partidele politice parlamentare.

CHIŞINĂU, 5 nov – Sputnik. Preşedintele României Klaus Iohannis va anunţa joi numele premierului interimar al României. 

Ponta Понта - Sputnik Moldova
Ponta: începând din ziua de astăzi îmi depun mandatul de prim-ministru

Şeful statului român va face la ora 11.30 declaraţii de presă la Palatul Cotroceni din Bucureşti. Potrivit presei române, Iohannis va anunţa numele premierului interimar, înainte de consultările cu partidele politice parlamentare. În România, interimatul premierului poate dura, cel mult, 45 de zile.

Premierul României Victor Ponta a declarat miercuri că îşi depune mandatul de şef al Guvernului. Acesta a declarat că speră ca prin acest gest să „satisfacă aşteptările celor care au protestat”. 

La Bucureşti au loc proteste de amploare în care s-a cerut demisia responsabililor de producerea  tragediei din clubul Colectiv, care a luat vieţile a 32 de persoane.

 

 

Fluxul de știri
0