Un pasager din România a încercat să spargă uşa cabinei piloţilor

© Sputnik / Павел Лисицын / Trecere la banca de fotografiiСамолет Pilatus PC-12 первого в России авиа-такси Dexter
Самолет Pilatus PC-12 первого в России авиа-такси Dexter - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Incidentul a avut loc într-un avion al companiei Wizz Air care efectua o cursă din România spre Norvegia.

CHIŞINĂU, 4 oct – Sputnik. Un pasager beat mort dintr-un avion care decolase din România spre Norvegia, a încercat să spargă uşa cabinei piloţilor, relatează ziuanews.ro. Avionul companiei Wizz Air a efectuat o aterizare de urgenţă în oraşul suedez Malmo, a anunţat poliţia, citată de Associated Press în pagina electronică.

Poliţia a precizat că bărbatul a fost reţinut după aterizarea la Malmo, sub acuzaţia că a încălcat legile privind aviaţia, punând în pericol vieţile pasagerilor în timpul zborului. Cotidianul scandinav Expressen a relatat că bărbatul a fost imobilizat de alţi pasageri aflaţi la bordul avionului companiei Wizz Air, care decolase de la Bucureşti şi se îndrepta spre oraşul norvegian Torp. Poliţia nu vrut să dea mai multe detalii.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei suedeze, Stephan Soderholm, a declarat că nu există indicii conform cărora incidentul ar avea legătură cu terorismul. El a adăugat că un al doilea pasager a fost reţinut la Malmo pentru că se afla în stare de ebrietate.

Fluxul de știri
0