Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Experți străini participă la investigarea catastrofei aviatice din Egipt

Abonare
Specialiști din Franța și Germania au venit la locul prăbușirii aeronavei ruse Airbus A321 a companiei ”Kogalîmavia”, în peninsula Sinai din Egipt, pentru a participa la investigarea împrejurărilor în care a avut loc catastrofa.

CHIŞINĂU, 2 nov — Sputnik. Specialiștii francezi și germani din comisiile pentru cercetarea catastrofei aeriene a aeronavei Airbus A321 au venit în peninsula Sinai la bordul unui elicopter militar egiptean, ”Mi-8”.

Место крушения российского самолета Airbus A321 в Египте - Sputnik Moldova
Nu sunt supravieţuitori în catastrofa aviatică din Egipt

Anterior, la locul prăbuşirii avionului și-au început activitatea colaboratorii Ministerului Situaţiilor Excepţionale al FR și militarii egipteni. După cum a comunicat reprezentantul organului de resort, Alecsandr Agafonov, către ora 22:00 este planificată încheierea tuturor lucrărilor de cercetare pe cei 20 de km pătrați pe care au fost împrăştiatete fragmente din avion.

În activităţile de investigare sunt antrenați mai mult de 500 de militari din armata egipteană. Au fost luate măsuri extreme de securitate.

Avionul Airbus A321 al companiei ”Kogalîmavia”, care zbura din  Sharm El – Sheikh spre Sankt-Petesburg, s-a prăbușit în Sinai. La bord se aflau 217 pasageri și șapte membri ai echipajului. Aceasta este cea mai mare catastrofă aeriană din istoria aviației civile ruse și sovietice.

 

Fluxul de știri
0