Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

„Rossotrudnicestvo” lansează concursul proiectelor de școli în străinătate

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaДосрочная сдача ЕГЭ по географии и литературе
Досрочная сдача ЕГЭ по географии и литературе - Sputnik Moldova
Abonare
Proiectul va include instituții de învățământ care se află în Marea Britanie, Spania, Italia, Franța, RFG și Cipru.

CHIȘINĂU, 2 nov — Sputnik. „Rossotrudnicestvo" a lansat o ofertă privind studierea condițiilor de creare în străinătate a unei rețele de școli cu predare în limba rusă și elaborarea modelului de promovare a acesteia. Prețul inițial (maximal) al contractului de stat este de 5,5 milioane de ruble, iar anunțul respectiv a fost postat pe portalul departamentului achiziții de stat.

„Realizarea acestui proiect va contribui la sporirea eficienței activității de consolidare a poziției limbii ruse pe plan internațional, la predarea și studierea ei în alte țări, precum și la stimularea interesului populației acestor țări față de studierea istoriei și culturii ruse", se menționează în document.

Proiectul va include instituții de învățământ care se află în Marea Britanie, Spania, Italia, Franța, RFG și Cipru.

Cererile de participare la concurs urmează a fi depuse până la 18 noiembrie, iar rezultatele concursului urmează să fie făcute publice la 19 noiembrie.

Fluxul de știri
0