Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lupu: nu comentez frustrări şi stări emoţionale

© Sputnik / Miroslav RotariМариан Лупу Marian Lupu
Мариан Лупу Marian Lupu - Sputnik Moldova
Abonare
Lupu nu vrea să comenteze declaraţiile liberal-democraţilor şi susţine că maximum în trei săptămâni se va putea ajunge deja la învestirea guvernului.

CHIŞINĂU, 30 oct – Sputnik. Am avut o discuţie constructivă, dar păcat că nu au participat şi colegii din PLDM, a spus Marian Lupu vineri după negocierile în vederea formării alianţei.

„Toţi participanţii au subliniat necesitatea formării unei majorităţi şi continuării parcursului european. E nevoie să restabilim grabnic relaţiile cu FMI. Am discutat şi alte subiecte care vizează stabilizarea situaţiei economice, sociale, politice din ţara noastră”, a mai spus Lupu.

Iurie Leancă - Sputnik Moldova
Politică
Leancă vorbeşte deja despre cooptarea colegilor din PLDM

Acesta a subliniat că la discuţii s-a pus accentul pe nevoia implementării acordului de asociere. „Probabil, chiar vom constitui un minister al integrării europene”, a declarat preşedintele PD.

Lupu susţine că maximum în trei săptămâni se va putea ajunge deja la învestirea guvernului.

Referindu-se la declaraţiile făcute de liberal-democraţi în contextul moţiunii de cenzură, Lupu a spus că nu vrea să comenteze „tot felul de frustrări şi stări emoţionale”.

Fluxul de știri
0