Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fostul premier vine cu acuzaţii dure la adresa Partidului Democrat

© privesc.eu, capturăValdimir Plahotniuc
Valdimir Plahotniuc - Sputnik Moldova
Abonare
Ex-premierul Valeriu Streleţ a criticat dur democraţii pentru faptul că nu au acceptat propunerea liberal-democraţilor privind un nou plan de acţiuni şi de reforme.

CHIŞINĂU, 30 oct – Sputnik. „Partidul Democrat nu vrea să scoată ţara din captivitate”, a declarat vineri fostul premier Valeriu Streleţ, la ieşirea din sediul Preşedinţiei, unde venise să-şi prezinte cererea de demisie.

„Am sperat că cei de la Partidul Democrat vor accepta demontarea actualului sistem, vor accepta propunerile noastre de acţiuni şi reforme”, a mai spus Streleţ.

În opinia fostului premier liberal-democrat, tactica democraţilor este „să-şi apere sistemul şi să-şi atace colegii de alianţă”.

Streleţ a formulat critici dure şi la adresa fostului vicepreşedinte al PD, Vlad Plahotniuc, despre care a spus că ar exercita o influenţă considerabilă asupra proceselor din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0