Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PLDM va boicota negocierile de vineri

© SputnikВ социальных сетях появился видеоролик, на котором запечатлено как ассенизаторская машина разгрузила содержимое бочки у офиса ЛДПМ.
В социальных сетях появился видеоролик, на котором запечатлено как ассенизаторская машина разгрузила содержимое бочки у офиса ЛДПМ. - Sputnik Moldova
Abonare
Liberal-democraţii deocamdată nu participă la negocierile de formare a noii alianţe, care vor demara vineri. PLDM va decide duminică dacă va face parte sau nu din viitoarea alianţă.

CHIŞINĂU, 30 oct – Sputnik. PLDM nu va participa astăzi, la ora 16.00, la negocierile de constituire a unei noi alianţe, a declarat vineri ex-premierul Valeriu Streleţ după ce i-a adus cererea de demisie Preşedintelui Nicolae Timofti.

Streleţ a anunţat că sâmbătă vor avea loc întruniri la nivel de birouri politice teritoriale, iar duminică, la Chişinău, activul partidului se va întruni în format lărgit pentru a discuta ceea ce s-a întâmplat şi pentru a lua o decizie în privinţa strategiei de mai departe.

Fluxul de știri
0