Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Problema transnistreană, discutată în Germania

© Sputnik / Мирослав РотарьФлаг Республики Молдова drapel
Флаг Республики Молдова drapel - Sputnik Moldova
Abonare
La 29 şi 30 octombrie, în oraşul german Rottach-Egern, are loc Conferinţa anuală cu tematica „Măsurile de consolidare a încrederii în procesul de reglementare a conflictului transnistrean”.

CHIŞINĂU, 29 oct – Sputnik. O delegaţie a Republicii Moldova, condusă de viceprim-ministrul Victor Osipov şi formată din şefi ai grupurilor sectoriale de lucru, participă la Conferinţa anuală cu tematica  „Măsurile de consolidare a încrederii în procesul de reglementare a conflictului transnistrean”. 

Victor Osipov - Sputnik Moldova
Politică
Victor Osipov: la formatul „5+2” am putea să revenim în toamnă

Evenimentul are loc în oraşul german  Rottach-Egern şi este organizat de Misiunea OSCE în Moldova, împreună cu Preşedinţia OSCE şi Guvernul Germaniei.

Agenda Conferinţei include câteva sesiuni tematice, cu participarea experţilor internaţionali, în cadrul cărora se discută probleme actuale, alte subiecte de interes comun, ce vizează aspecte din domeniul economiei şi comerţului, transportului, ecologiei.

Participanţii la lucrările conferinţei îşi propun identificarea unor soluţii pentru problemele stringente cu care se confruntă populaţia din regiune, precum şi promovarea măsurilor de consolidare a încrederii între cele două maluri ale Nistrului.

Fluxul de știri
0