Erdogan a acuzat consultanţii politici ai lui Obama de campanie „murdară”

© Sputnik / Yuri CortezPresidente turco Erdogan
Presidente turco Erdogan - Sputnik Moldova
Abonare
Echipa de experți care a participat în organizarea campaniei electorale a lui Obama consultă Partidul Democrației Poporului de orientare prokurdă, a declarat președintele Turciei, Tayyip Erdogan.

CHIŞINĂU, 29 oct – Sputnik. Președintele Turciei, Tayyip Erdogan, a declarat că echipa consultanţilor politici americani, care a participat în organizarea campaniei electorale a președintelui SUA, Barack Obama, consultă Partidul Democrației Poporului, de orientare prokurdă, recomandându-le să utilizeze în campania electorală „minciuna și calomnia”.

Alegerile parlamentare anticipate din Turcia vor avea loc la 1 noiembrie.

„Campania electorală a cunoscutului Partid al Democrației Poporului este organizată de echipa formată din experți care au participat în campania electorală a lui Obama. Ei s-au întâlnit de câteva ori la Istanbul, inclusiv cu participarea unor grupuri media. Și această echipă a propus utilizarea minciunii și calomniei. Iar atunci când minciuna este spusă în permanenţă, ea este percepută ca adevărată”, a declarat Erdogan într-un interviu pentru Kanal 24, citat de RIA Novosti.

Fluxul de știri
0