Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PD a decis: o coaliţie proeuropeană, dar cu alt guvern

© realitatea.mdAndrian Candu
Andrian Candu - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă vom vota moţiunea de cenzură, o vom face doar pentru că nu mai avem încredere în acest Guvern, a declarat Andrian Candu.

CHIŞINĂU, 28 oct — Sputnik. Avem mari semne de întrebare. E o chestiune ce ţine de credibilitate, de încredere. Dacă vom vota moţiunea de cenzură, o vom face doar pentru că nu mai avem încredere în acest Guvern, a declarat Andrian Candu.

Spicherul a precizat că nu este vorba despre suspiciuni de corupţie. Pur şi simplu, aşa cum spunea mai devreme Marian Lupu, PDM i-a retras încrederea Guvernului condus de Streleţ.

Referindu-se la discuţiile de miercuri din cadrul Consiliului executiv al PD, Candu a precizat că au fost puse în dezbatere aceleaşi chestiuni şi anume faptul că formaţiunea pledează în continuare pentru o coaliţie proeuropeană, dar este nevoie de un alt guvern şi de o majoritate parlamentară consolidată.

"Mâine vom mai avea o şedinţă. Şi PLDM va mai avea o şedinţă. Mâine vom decide cum procedăm", a punctat Candu.

Fluxul de știri
0