Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o companie din Moldova își poate exporta producția în FR

© Sputnik / Максим Блинов / Trecere la banca de fotografiiКонсервы, Conserve din legume, Rusia
Консервы, Conserve din legume, Rusia - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
„Rospotrebnadzor” i-a mai permis încă unui producător din Moldova să-și exporte conservele din fructe și legume pe piața rusă. Documentul respectiv a fost semnat de către Anna Popova, șefa departamentului.

CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. „Rospotrebnadzor" a dat undă verde pentru importul conservelor produse de o întreprindere moldovenească. Documentul respectiv a fost semnat de către șefa departamentului, Anna Popova, a anunțat pe pagina sa de Facebook liderul Partidului Socialiștilor din Moldova, Igor Dodon.

„Serviciul federal de supraveghere în domeniul protecției drepturilor consumatorilor, analizând rezultatele examinării materialelor cu privire la măsurile întreprinse pentru asigurarea calității și securității produselor conservate din fructe și legume, precum și rezultatele expertizei efectuate, anulează restricțiile la importul pe teritoriul Federației Ruse a conservelor din  fructe și legume produse de firma „Iliada-Plus" SRL (raionul Criuleni)", se menționează în document.

Responsabili de la departamentul dat menționează că la prima etapă perfectarea la vamă a actelor pentru fiecare partidă de produse indicate în document va decurge în regimul „unei singure ferestre", după efectuarea analizei de laborator și avizul experților de la „Rospotrebnadzor".

Fluxul de știri
0