Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

„Air Moldova” a inaugurat trei curse noi: Ekaterinburg, Kiev și Odesa

© Sputnik / Rodion ProcaAir Moldova
Air Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Aeroportul Internațional Chișinău își extinde harta zborurilor datorită activizării colaborării cu partenerii ruși și ucraineni.

CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. Compania națională de transport aerian „Air Moldova" își extinde harta zborurilor.

Astfel, întreprinderea își dezvoltă colaborarea cu „S7 Airlines", o companie  rusă, lansând o rută nouă „Chișinău — Ekaterinburg".

Responsabili de la compania „Air Moldova" ne-au precizat că zborurile sunt cu escală pe aeroportul Domodedovo din Moscova, ceea ce este destul de convenabil pentru pasageri.

Zilnic, compania „Air Moldova" va efectua câte două zboruri din Domodedovo spre Ekaterinburg (la 14.50 și la 23.35), și câte trei zboruri din Ekaterinburg la Moscova (la 06.20, la 15.40 și la 23.45).

„Prețul minim al biletului într-o direcție este de 159 de euro, iar pentru tur-retur  se va plăti 332 de euro. Prețul indicat include taxele aeroportuare", menționează compania.

În afară de aceasta, începând de luni, „Air Moldova" lansează zborurile zilnice Chișinău — Kiev (Aeroportul Internațional din Kiev) și Chișinău — Odesa.

Costul unui bilet până la Odesa variază de la 53 până la 273 de euro, iar până la Kiev de la 76 până la 396 de euro.

Totodată, pasagerii din Ucraina vor putea zbura cu „Air Moldova" spre Europa și Rusia prin Chișinău. Escalele la Moscova au conexiuni comode ca timp, având o durată de mai puțin de 1,5 ore.

 

Fluxul de știri
0