Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sluțkii: alegerile din Ucraina s-au desfășurat cu un număr record de încălcări

© Sputnik / Maksim BlinovElezioni amministrative in Ucraina
Elezioni amministrative in Ucraina - Sputnik Moldova
Abonare
Observatorii independenți la alegerile din Ucraina au constatat o multitudine de cazuri de cumpărare și intimidare a alegătorilor și aceste alegeri nu pot fi numite corecte și democratice, consideră Leonid Sluțkii.

CHIŞINĂU, 26 oct – Sputnik. Alegerile locale din Ucraina s-au desfășurat cu un număr record de încălcări ale tuturor standardelor electorale internaționale, a declarat pentru jurnaliști președintele comitetului Dumei de Stat pentru CSI, integrare euro-asiatică și relații cu compatrioții, Leonid Sluțkii, citat de RIA Novosti.

„Alegerile locale din Ucraina nu pot fi considerate cinstite, corecte și democratice”, a opinat deputatul Dumei de Stat.

Potrivit lui, observatorii independenți au fixat deja o multitudine de cazuri de cumpărare și intimidare a alegătorilor, dar și fraude în procesul de numărare a voturilor. „Votarea a fost întreruptă în Mariupol și Crasnoarmeisk. Nemaivorbind de faptul că au fost înlăturate de la procesul electoral toate forțele politice care pledează pentru restabilirea relațiilor cu Rusia”, a adăugat Sluțkii.

Alegerile locale în Ucraina s-au desfășurat duminică, 25 octombrie. În regiunea Donbas, alegerile au avut loc doar în anumite regiuni aflate sub controlul Kievului.

Fluxul de știri
0