Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Renato Usatîi a fost eliberat

© Sputnik / Miroslav RotariРенато Усатого выпустили из зала суда
Ренато Усатого выпустили из зала суда - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, a fost eliberat. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de magistratul Sergiu Bularu, din cadrul Judecătoriei Centru.

 

CHIŞINĂU, 25 oct – Sputnik.  Renato Usatîi a ieșit din sediul Judecătoriei Centru, iar mulțimea l-a întâmpinat cu aplauze. El a  declarat că a fost sigur că magistrații nu vor dispune arestarea lui pentru 30 de zile.

„Am cerut ca prin intermediul avocatei mele să facă publice toate dosarele mele penale. Dacă eu am încălcat sau voi încălca vreodată legea sunt de acord nu numai cu 30 de zile de închisoare, dar și cu 30 de ani”, a declarat Usatîi.

Usatîi a mai declarat în fața mulțimii că, la următoarele alegeri vom acumula 90 la sută dintre voturi.”

El le-a mulțumit avocaților  și celor care au venit la acțiunile de protest, apoi i-a invitat pe toți cei care l-au susținut să se întoarcă în „Orășelul Moldovei”, din fața Parlamentului, unde va face mai multe declarații despre reținerea și eliberarea sa.

 

 

Fluxul de știri
0