Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Şi FR ar putea să declare despre necesitatea democratizării SUA

© AP Photo / Alexander ZemlianichenkoВладимир Путин
Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus, Vladimir Putin, a precizat că şi Rusia, după exemplul SUA, ar putea să declare despre necesitatea democratizării Statelor Unite, dar acest lucru este cel puțin nepoliticos.

CHIŞINĂU, 23 oct – Sputnik. Una din legile SUA conţine prevederea privind democratizarea Federației Ruse, a menţionat Putin la „Valdai”. Rusia, după exemplul SUA, ar putea să declare despre necesitatea democratizării Statelor Unite, dar acest lucru este cel puțin nepoliticos, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, potrivit RIA Novosti.

„Un alt coleg de-al nostru afirmă că aceasta nu este o abordare corectă, că Statele Unite doresc să modifice sistemul politic al puterii din Rusia. Este greu să cădem de acord cu abordarea dumneavoastră. Aceasta deoarece chiar într-o lege a Statelor Unite, care cred că se referă la Ucraina, dar este menționată în mod explicit Rusia, se spune că scopul este democratizarea Federației Ruse”, a declarat Putin joi, la sesiunea plenară a Clubului de Discuții „Valdai”, ca răspuns la replica unuia dintre participanții la eveniment.

„Oare ne putem imagina ca noi să introducem în legislația noastră internă scopul democratizării Statelor Unite? Acest lucru este cel puțin nepoliticos”, a subliniat președintele rus.

Fluxul de știri
0