Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Calitatea proastă a drumurilor ar putea fi cauza pierderii sacului cu bani

© SputnikПрокурор сектора Рышкановка Игорь Попа
Прокурор сектора Рышкановка Игорь Попа - Sputnik Moldova
Abonare
La 10 iulie, pe strada Mihai Viteazul din Chișinău a fost găsit un sac cu bani pierdut de încasatori. Ulterior, pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt.

CHIȘINĂU, 21 oct — Sputnik. Persoanele anchetate în dosarul sacului cu bani, care a căzut din mers din mașină, dau vina pe vehiculul vechi și pe drumurile proaste, a declarat miercuri în cadrul unei conferințe de presă Igor Popa, procurorul sectorului Râșcani din capitală.

Popa a spus că acest caz este unul destul de neobișnuit. Nu este exclusă o simplă coincidență de circumstanțe. Au fost interogate câteva persoane în calitate de suspecți. Declarațiile lor se verifică. Este vorba de persoane legate nemijlocit de transportarea banilor.

Cei anchetaţi nu recunosc că au participat la presupusul furt al banilor și afirmă că automobilul cu care se deplasau era destul de vechi, de aceea portiera putea să se deschidă întâmplător. Având în vedere că drumurile noastre nu sunt ideale, hurducăturile au putut duce la deschiderea portierei. În principiu, acest lucru nu poate fi exclus, a constatat Popa.

Procurorul a refuzat să spună exact câți bani se aflau în sacul încasatorilor, dar a menţionat că sumă era considerabilă.

Conform legislației în vigoare, vinovaţii de acest incident riscă de la 7 la 12 ani privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0