Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Assad a vizitat marți Moscova și s-a întâlnit cu Putin

© SputnikПрезидент России Владимир Путин и президент Сирии Башар Асад во время встречи в Кремле
Президент России Владимир Путин и президент Сирии Башар Асад во время встречи в Кремле - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Negocierile s-au desfășurat în componență restrânsă și lărgită, cu participarea membrilor conducerii de vârf a Rusiei.

CHIŞINĂU, 21 oct – Sputnik. Președintele Siriei, Bashar al-Assad a vizitat marți seară Moscova, purtând negocieri cu șeful statului rus, Vladimir Putin, a anunțat miercuri secretarul de presă al președintelui FR, Dmitri Peskov.

Potrivit lui Peskov, la discuțiile în format lărgit au participat reprezentanţi ai conducerii de vârf a Federației Ruse. „Negocierile au fost de durată, iar tema discuțiilor este clară de la sine”, a spus Peskov.

„Subiectele discutate țin evident de lupta cu grupările extremiste teroriste, dar și de continuarea operațiunilor ruse pentru susținerea ofensivei forțelor militare siriene. Președintele a fost informat în detalii privind situația din Siria și despre planurile de perspectivă. Au fost discutate și diferite aspecte ale relațiilor bilaterale”, a declarat Peskov.

Fluxul de știri
0