Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Alegerea președintelui FIFA va avea loc la 26 februarie 2016

© Sputnik / Aleksandr Vilf  / Accesați arhiva multimediaРоссия выиграла право провести ЧМ-2018 по футболу: как это было
Россия выиграла право провести ЧМ-2018 по футболу: как это было - Sputnik Moldova
Abonare
Comitetul Executiv al FIFA nu a modificat data alegerilor președintelui organizației. Termenul de înaintarea a cererilor pentru participarea la alegerile șefului FIFA expiră al 26 octombrie.

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Fotbal (FIFA) a decis să nu schimbe data alegerilor președintelui organizației, care vor avea loc pe 26 februarie 2016, transmite serviciul de presă al organizației.

Decizia a fost luată marți la ședința extraordinară a comitetului executiv al organizație, care îşi are sediul la Zurich.

La 8 octombrie, comitetul pentru etică al FIFA i-a înlăturat pentru 90 de zile pe președintele FIFA Joseph Blatter, pe șeful UEFA Michele Platini și pe secretarul general al FIFA Jerome Valcke (care anterior a fost destituit din funcție) de la orice activitate legată de fotbal, pe plan național și internațional. Acest termen poate fi prelungit, dar nu mai mult decât cu 45 de zile.

În octombrie a început să fie vehiculată informația cum că alegerile președintelui FIFA, programate pentru 26 februarie 2016, ar putea fi transferate pentru o dată mai târzie din cauza anchetei desfăşurate. Termenul de înaintare a cererilor pentru participarea la alegerile președintelui FIFA expiră pe 26 octombrie.

Fluxul de știri
0