Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Voronin: nu-i exclus că Guvernul Streleţ va fi demis

© Sputnikvladimir voronin
vladimir voronin - Sputnik Moldova
Abonare
Dat fiind faptul că nu este satisfăcut de activitatea Guvernului condus de Valeriu Streleţ, liderul PCRM, Vladimir Voronin, susţine că nu este exclus că acest guvern va fi demis.

CHIŞINĂU, 20 oct – Sputnik. Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, nu exclude faptul că deputaţii comunişti ar putea să susţină o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Streleţ.

Владимир Воронин - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Voronin revoltat: Kroll îşi va lua 60 la sută din tot ce va găsi

„Noul Prim-ministru, Valeriu Streleţ, are grijă nu de problemele ţării, de nevoile din prag de iarnă, de problemele din sănătate etc., ci îi apără în primul rând spatele lui Filat. De aceea, nu-i exclus să apară pe ordinea de zi a Parlamentului o moţiune de cenzură”, a spus Voronin.

Liderul comuniştilor moldoveni a criticat Guvernul şi pentru faptul că a demarat lichidarea BEM. În opinia lui, este necesar ca statul să aibă propria sa bancă, deoarece practic toate ţările europene au bănci de stat. "Statul trebuie să fie un actor pe piaţa financiar-bancară la fel ca orice alt operator", a menţionat Voronin.

Fluxul de știri
0