Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mitingul Platformei DA la Orhei a eşuat

© Sputnik / Rodion ProcaProtest DA la Orhei Митинг ДА в Оргеев
Protest DA la Orhei Митинг ДА в Оргеев - Sputnik Moldova
Abonare
Liderii Platformei DA, care au încercat să organizeze Duminică un miting la Orhei, au fost nevoiţi să caute în piaţa din oraş oameni care să le asculte discursurile. În locul unde trebuia să aibă loc evenimentul nu a venit aproape nimeni.

CHIŞINĂU, 18 oct – Sputnik. Mitingul de protest al Platformei DA care trebuia să aibă loc duminică la Orhei, în preajma monumentului Domnitorului Vasile Lupu din centrul localităţii, a eşuat.

Andrei Năstase, Platforma DA - Sputnik Moldova
Politică
Platforma DA: să fie făcute publice datele despre funcţionarii cu dosare penale

Organizatorii au aşteptat în zădar că orheienii să li se alăture. În locul unde urma să aibă loc evenimentul s-au prezentat câţiva lideri ai Platformei DA, care au venit de la Chişinău, şi câţiva locuitori din Orhei.

Văzând că nu se adună lumea, exponenţii Platformei DA au mers la intrarea în piaţa din Orhei, unde au strigat lozinci antiguvernamentale şi au discutat cu oamenii care încercau să afle ce e cu zarva respectivă.

Liderii Platformei DA, aşa cum au anunţat anterior, merg prin centrele raionale din toată ţara, unde invită cetăţenii la mitinguri de susţinere a protestelor non stop organizate în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

 

Fluxul de știri
0