Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Strategia naţională de dezvoltare agricolă şi rurală are un plan de acţiuni

© Sputnik / Egor Eremov / Accesați arhiva multimediaУборка зерновых, agricultura
Уборка зерновых, agricultura - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul a aprobat săptămâna aceasta Planul de acţiuni privind implementarea Strategiei naţionale de dezvoltare agricolă şi rurală pentru anii 2014-2020”.
CHIŞINĂU, 17 oct – Sputnik. Creșterea competitivității producției agroalimentare, asigurarea gestionării durabile a resurselor naturale și îmbunătățirea nivelului de trai în mediul rural, sunt obiectivele principale incluse în Planul de acţiuni privind implementarea Strategiei naţionale de dezvoltare agricolă şi rurală pentru anii 2014-2020”.

Guvernul a aprobat săptămâna aceasta Planul de acţiuni privind implementarea Strategiei naţionale de dezvoltare agricolă şi rurală pentru anii 2014-2020”.

Acţiunile expuse în plan sunt orientate întru asigurarea unei planificări eficiente a politicilor sectoriale, precum și în scopul corelării acestora cu angajamentele comunitare. Acestea reflectă dezideratele înaintate de reprezentanții fermierilor parvenite în adresa Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare.

Ministerul și-a propus până în anul 2020 modernizarea agriculturii și sectorului rural în vederea obținerii unui nivel performant de dezvoltare agroindustrială, precum și a unui trai decent pentru populația rurală.
Fluxul de știri
0