Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Rinkēvičs promite sprijin pentru Moldova din partea Letoniei

© parlament.mdEdgars Rinkēvičs, ministrul de Externe al Letoniei
Edgars Rinkēvičs, ministrul de Externe al Letoniei - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ministrul leton de Externe susţine că ţara sa va sprijini Moldova în dorinţa ei de integrare europeană şi de modernizare.

CHIŞINĂU, 16 oct – Sputnik. Spicherul moldovean, Andrian Candu, a avut vineri o întrevedere cu şeful diplomaţiei letone, Edgars Rinkēvičs. Oficialul de la Riga se află într-o vizită de lucru de două zile în ţara noastră.

Глава МИД РФ С.Лавров провел рабочую встречу с главой МИД Латвии Э.Ринкевичем, Edgars Rinkēvičs - Sputnik Moldova
Politică
Joi, la Chişinău va veni şeful diplomaţiei letone

Serviciul de presă aş Parlamentului subliniază că cei doi oficiali „au făcut un schimb de opinii cu privire la evoluția relațiilor de cooperare între Republica Moldova și Uniunea Europeană”.

Au fost abordate şi subiecte precum reglementarea transnistreană, contextul regional, dar şi situaţia politică din Republica Moldova.Candu a mulţumit pentru ajutorul Letoniei acordat Moldovei în parcursul european şi a apreciat buna cooperare dintre legislativele de la Riga şi Chişinău.

Edgars Rinkēvičs a dat asigurări că țara sa va sprijini în continuare Republica Moldova în procesul de integrare în UE și de modernizare a țării.

Fluxul de știri
0