Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Corman a renunţat la mandatul de deputat

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента Ședința Parlamentului
Заседание Парламента Ședința Parlamentului - Sputnik Moldova
Abonare
Democratul Igor Corman a renunţat la mandatul de deputat şi se lansează într-un amplu proiect investiţional.

CHIŞINĂU, 15 oct – Sputnik. Democratul Igor Corman a renunţat la mandatul de deputat. Anunţul a fost făcut joi în cadrul primei şedinţe în plen a sesiunii de toamnă-iarnă a Parlamentului. 

Valdimir Plahotniuc - Sputnik Moldova
Politică
Plahotniuc pleacă iarăşi din Parlament

„Am luat o decizie ca să încep un nou capitol în viaţă. Am decis să mă implic într-un mare proiect investiţional străin, prin care să arătăm că Moldova poate oferi oportunităţi pentru investitori. Este o provocare nouă şi acest pas presupune renunţarea la mandatul de deputat”, a declarat Corman.

„Am avut onoarea să conduc acest Parlament într-o perioadă deloc uşoară pentru Moldova. Cred că ţara noastră va depăşi cu bine perioada de tranziţie prin care trece. În afară de reforme, este important ca Moldova să aibă investiţii serioase”, a continuat democratul.

Corman a adus mulţumiri colegilor din echipa PDM şi din Parlament.

Igor Corman este deputat în Parlamentul Republicii Moldova din anul 2009. Acesta a deţinut funcţia de preşedinte al Parlamentului în legislatura a XIX-a şi de preşedinte al Comisiei politică externă şi integrare europeană în Parlamentul de legislatura a XX-a.

Fluxul de știri
0