Marina Vlady a explicat de ce a scos la licitaţie lucrurile lui Vîsoţki

© Sputnik / Борис Кауфман / Accesați arhiva multimediaМарина Влади, французская актриса
Марина Влади, французская актриса - Sputnik Moldova
Abonare
Motivul vânzării, potrivit actriţei, „nu constă doar în bani”. Ea şi-a explicat decizia printr-o „cotitură în viaţă”, legată de mutarea într-o locuinţă mai mică.

HIŞINĂU, 14 oct – Sputnik. Actriţa Marina Vlady a povestit de ce a decis să scoată la licitaţie masca mortuară a lui Vladimir Vâsoţki şi o poezie scrisă de mâna acestuia, scrie „Rossiiskaia Gazeta”.

„Explicaţia este simplă. Trec în altă casă. Stau acum într-o locuinţă mare, ceea ce comportă anumite dificultăţi. De aceea, a venit timpul să mă mut mai aproape de Paris. Voi ave un apartament mic şi, evident, va fi imposibil să iau cu mine toate lucrurile. Voi renunţa la multe bijuterii, tablouri, sculpturi, cărţi”, a declarat Vlady într-un interviu pentru publicaţie.

Ea a menţionat că problema „nu constă doar în bani”. Potrivit actriţei, ea îşi „reorientează” viaţa şi „se avântă în viitor”.

Casa pariziană de licitaţii „Drouot” va expune la vânzare, în data de 25 noiembrie, lucruri din colecţia personală a Marinei Vlady. După cum a comunicat aceasta, lista obiectelor nu a fost încă definitivată, ea urmând să fie aprobată în ultimele zile ale lunii octombrie.

© Sputnik / Анатолий Гаранин / Accesați arhiva multimediaАктриса Марина Влади и актер Владимир Высоцкий
Актриса Марина Влади и актер Владимир Высоцкий - Sputnik Moldova
Актриса Марина Влади и актер Владимир Высоцкий

 

Fluxul de știri
0